Broj pregledavanja: 579

Lovran luksuzna vila sa parkom i panoramskim pogledom na more

Vila, Prodaja
Mjesto: Lovran Regija: Primorsko-goranska

1.890.000,00 € (13.969.575,90 kn)

14
ID: 2298-1
  • Tip ponude: prodaja
  • Podtip nekretnine: Vila
  • Cijena m²: 3.375,00 € | 24.945,67 kn
  • Površina: 560,00 m²
  • Površina okućnice:1.700,00 m²
  • Katnost : prizemlje+prvi+drugi+treći
  • Godina izgradnje: 1997

Agent Sanda Matošević 098/327-619  dimedia

Lovran

Ekskluzivna luksuzna vila- pension sa prekrasnim parkom i panoramskim pogledom na more. Kvalitetno građeni objekat sa njemačkim normama i kvalitetom. Svaki od 6 apartmana ima najmanje 1 balkon sa panomramksim pogledom na more.

Pod je od mramor kamena a u spavaćim sobama pravi parket od drveta višnje. Na trećem katu su podovi od granitnog kamena i parketa višnjinog drveta. Dvostruki vanjski zidovi garantiraju zdravu i konstantnu klimu. Solarno grijanje je na krovu zgrade i osigurava zgradu s toplom vodom. Prirodni kameni zidovi, željezna ograda sa ulaznim vratima na električni pogon osiguravaju cijelo imanje. 

U prizemlju se nalazl jedan manji stan, super namješten, cca. 60 m2 sa velikom bistroom, pronica rublja i ostava sa jednim dodatnim radnim prostorom. Sve prostorije su opremljene sa najkvalitetnijim aparatima, a ostava je sa dodatnim specijalnim klima uređajem za hlađenje vina. 

Na prvom katu se nalaze dva stana, svaki sa zasebnim  ulazom. S morske strane su odvojeni sa jednim manjim zidom. Jedan od apartmana je opremljen sa otvorenim kaminom koji osigurava izvanredni, topli ugođaj u hladnijem periodu. 

Na drugom katu oba apartmana imaju zasebne ulaze zajedno sa apartmanom na trećoj etaži, ali zajednički glavni ulaz. 

Na trećem katu je ekstravagantno koncipiran apartmana sa interesantnom podjelom prostorija. Svijetli i prijatni prostori s balkonom koji pruža grandiozni pogled na more i par vile. Rasvjeta u stupovima "Jugendstiel" pruža ovom prostoru kako danju, tako i noću fascinantnu atmosveru. Klima uređaj je tu da osigura prijatnu temperaturu.

Površina zemljišta je 1.700 m2 (vrt je mediteranski dragulj. Ima 8 parkirnih mjesta.

 Ostali podaci

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.